16.5.2024 17:05
Oulun Pyrintö ry

Noname seura-asujen tilaus avoinna 27.5. saakka!

Noname seura-asujen toukokuun tilausikkuna on avattu. Toimitusaika on noin 2kk eli toimitus elokuun alussa.

Tarkemmat tiedot ja hinnat näet kirjautuessasi clubshopiin.

Tuotteita voivat tilata niin seuran harraste- kuin kilpaurheilijat ja ehdottomasti myös seuratoimijat, valmentajat, huoltajat ja kannustusjoukot. Toivomme siis näkevämme jatkossa Pyrinnön värejä myös kentän laidalla ja kisakatsomoissa!

Tilausjärjestelmämme Oulun Pyrinnön noname seura-asuille on nyt auki 27.5.2024 saakka. Tilaukset tehdään noname clubshop palvelussa, kuten aiemminkin.

Asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/ 

1.   Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli tee itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Jos/kun olet aikaisemmin tilannut, näitä ei tarvitse luoda uudestaan, vaan samat käyvät.

2.   Kun olet luonut oman tilin, voit kirjautua clubshoppiin Oulun Pyrinnön koodilla. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja meidän seuran salasanan. Salasanamme on: 00044OP (huom! Alussa kolme „nollaa“ ja viimeinen on O, kuten Oulu)

3.   Kun olet kirjautunut, seuraavaksi tulet ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.

4.   Skrollaa ruudulla alemmas, niin pääset seuran tuotteisiin. Valitse oikeat tuotteet ja koot.

5.   Seuraavaksi valitset maksutavan. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.

6.   Kun maksutapa on valittu ja maksu suoritettu, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

(Clubshop järjestelmässä tulee maksaa, jotta tilaus menee läpi. Voit valita kortti- tai verkkomaksun sijaan Klarnan maksutavaksi, jolloin saat maksuaikaa tilauksellesi.)

7.   Tuotteiden toimitusaika on noin 2kk ja asut toimitetaan tilaajille lähipostiin.


Tilaukset siis ma 27.5. mennessä! Huomaathan että tämän jälkeen tilaaminen on mahdollista vasta seuraavan kerran elokuun lopun tilausikkunassa jolloin toimitukset marraskuussa.

Jos teillä tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin ota silloin yhteys yhteistyökumppanimme puolelta kari.arponen@nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.
Tai seurassa info@oulunpyrinto.fi p. 044 781 2800