15.3.2024 10:46
Yleisurheilu

YLEISURHEILU viikkotiedote 15.3.

TJIG - onnistunut kisareissu!

Tampere Junior Indoor Games oli onnistunut reissu, kiitos mukana olleille urheilijoille, huoltajille ja valmentajille. Upeita suorituksia ja mukavaa yhdessä oloa. Paljon kauden parhaita suorituksia, omia ennätyksiä ja ehkä niitä opettavaisia harmituksen hetkiäkin, jotka nekin kuuluvat urheiluun. Onnittelut mitalisteille: Eveliina, Viivi ja Veeti.

YAG 13.-16.6.2024

Nyt kannattaa laittaa jo kalenteriin kesäkuun Youth Athletics Games, joka sekin on tänä vuonna Tampereella. Lähdemme matkaan isolla joukolla ja lisätietoa tulee lähempänä kun kilpailusivuille päivittyvät ajantasaiset tiedot. 

Lauantain treeneissä paikkamuutoksia

Ouluhallissa on nyt maalis-huhtikuussa tapahtumia, jolloin lauantain harjoituspaikassa on muutoksia. Nämä on päivitetty myClubiin, mutta tässä vielä koottuna:

La 16.3., 23.3. sekä 6.4. klo 9-10 ja 10-11 punttikoulu/voimaharjoitukset sekä heittoryhmän treenit Kasarmin liikuntasalissa/painonnostosalissa.

La 16.3. klo 18 telinevoimisteluharjoitus Ouluhallin kamppailusalissa.

La 23.3. klo 18 telinevoimisteluharjoitus Ouluhallin A-hallissa (kupla) telinevoimistelun SM-kisojen yhteyteen rakennetulla voimistelun kokeilualueella. Kokoontuminen A-hallin aulassa (vanha puoli), josta valmentajan johdolla halliin.

Yleisurheilun kausi-info ma 25.3. klo 17 Ouluhalli, kokoustila

Urheilijoille ja vanhemmille suunnattu kausi-info, jossa käydään läpi mennyttä hallikautta ja kerrotaan alustavasti kevään ja kesän harjoitussuunnitelmista ja kilpailukalenterista. Yleinen info kestää noin klo 17-18, minkä jälkeen mahdollisuus keskustella valmentajien kanssa ryhmittäin klo 19:30 saakka.

Pääsiäisen hiihto-/juoksuhaaste 29.3.-1.4.

Pääsiäisenä (to-ma) ei ole yhteisharjoituksia, mutta heitämme kaikille hiihto-/juoksuhaasteen. Löydätte sen myClubista.

Tule mukaan katsomaan Telinevoimistelun SM-kilpailuja ja Cheerleading White City Cup 23.-24.3. Ouluhalliin. Pyrinnön jäsenkortilla seuravaatteissa alle 18-v veloituksetta kisakatsomoon! Cheerleading kisoissa nähdään myös yleisurheilijoitamme, joten nyt mennään kannustamaan kavereita! Lisätietoa tapahtumista kotisivuilta.

 Aurinkoista maaliskuuta!