23.1.2024 12:41
Yleisurheilu

YLEISURHEILU viikkotiedote 23.1.

Kisakuulumiset SM-otteluista ja Parayleisurheilun SM-kilpailuista

Onnittelut nuorten SM-moniotteluissa kisanneille, hienoja suorituksia! Olemme teistä kaikista ylpeitä: Eveliina Keskinarkaus, Iida Mäkelä, Nella Väkeväinen, Oskari Hiltunen, Veeti Vanhala, Aapo Savola ja Eveliina Lehtola. Eveliina sai N22 sarjan ottelusta upeasti pronssia!

Parayleisurheilun SM-kilpailuissa Valtteri Ranua sai kaksi mitalia keihäänheitosta ja kuulasta ja Petri Hirvaskari samoin kaksi mitalia tuolikeihäänheitosta ja tuolikuulantyönnöstä.  


Sisuhallit 27.1.2024

Sisuhallit 9-15 -vuotiaille, Ouluhallissa lauantaina 27.1.2024. Tarkemmat kilpailutiedot ja ilmoittautuminen kilpailukalenterissa. Huomaattehan, että ilmoittautuminen päättyy tänään tiistaina 23.1.

Mikäli lisenssi on vielä hankkimatta, voi sen hankkia SUL sivuilta.

Sisuhallien vuoksi lauantaina on voimaharjoitus klo 9-10 eli riippuen kisaohjelmasta voi aamussa käydä tässä tekemässä treenin. Heittoharjoitusta ei ole lauantaina.

Toimitsijatehtäviin voi ilmoittautua myClubissa:

Sisuhallit:

https://oulunpyrinto.myclub.fi/flow/events/6442856

Sunnuntaina 28.1. kilpaillaan Ouluhallissa PM-hallit (yli 17v). Vapaaehtoistehtäviin ilmoittautuminen:

https://oulunpyrinto.myclub.fi/flow/events/6442921

 

TJIG- Tampere Junior Indoor Games 8.-10.3.2024

Kevään kisakauden suurin tapahtuma Tampereella. Kisamatkalle 8.-10.3.2024 ilmoittautuminen tästä linkistä 18.2.2024 mennessä

 

Valmentajamuutoksia

7-9 -vuotiaiden kilpaharraste ja YU4 valmennusryhmä

Vastuuvalmentaja Vilma Jokinen saa valmennustiimiin vahvistusta, kun Ella Niskala tulee mukaan ryhmän valmentajaksi.

YU2+YU3

Krista Määttä jää vanhempainvapaalle helmikuun alussa. Ryhmän urheilijoiden vastuuvalmentajat ovat Sami Petäjäjärvi ja Joni Heikkinen. Anton Purola tulee mukaan valmennustiimiin.   

 

Vastuullisuus

Tutustu seuran vastuullisuusohjelman sivustoon ja sieltä löytyviin materiaaleihin. Löydätte sieltä linkin mm Häirintä urheilussa – nuorten verkkokurssiin, joka on suunnattu 13-25 -vuotiaille.

 

Vanhemmat nuoren urheilijan mielen hyvinvoinnin vahvistajina

Opas vanhemmille tästä linkistä

Hyödynnä materiaalia teidän perheellenne sopivalla tavalla, siinä määrin, kun keskustelut lapsen harrastamisesta ovat luonteva osa arkeanne. Vanhemmat nuoren urheilijan mielen hyvinvoinnin vahvistajina -materiaali on osa MIELI ry:n tuottamaa Nuori mieli urheilussa -kokonaisuutta: www.mieli.fi/nuorimieliurheilussa