2021-01-28 14:17
Hippo yleisurheiluryhmät

HIPPO YLEISURHEILURYHMÄT TIEDOTE: kevät/2021

TERVETULOA MUKAAN OULUN PYRINNÖN YLEISURHEILUUN
Tässä tiedotteessa yleistä infoa kaikille Oulun Pyrinnön kevään Hippo yleisurheiluryhmille.
Me haluamme tehdä kaikkemme, että Hippo yleisurheiluryhmä on lapselle viikon tähtihetki, jossa säihkyy ilo ja innostus ja jokainen lapsi kokee olevansa ihana ja tärkeä.

PELISÄÄNNÖT
Tämän viestin liitteenä on yleisurheilukoulun pelisäännöt seuralle, ohjaajille, lapsille ja vanhemmille. Pelisäännöt käydään yhdessä läpi ensimmmäisellä kerralla ja niihin voidaan palata tarvittaessa kevään aikana.

TIEDOTTAMINEN
Tiedottaminen tapahtuu myclub-jäsenrekisterin kautta sähköpostitse. Saat sähköpostia siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittautumisen yhteydessä kertonut. Jos osoitteesi muuttuu, voi sen käydä itse muuttamassa lapsen jäsentietoihin. Ilmoittautuneet lapset on lisätty myClubin jäsenrekisterissä yu-ryhmään ja sitä kautta heille näkyvät tämän ryhmän harjoitukset. Poissaoloista ilmoitetaan myClubin kautta kyseisen harjoituskerran tapahtumaan. Tapahtumaan voi merkitä KYLLÄ/EI onko tulossa paikalle. Myclubista on saatavilla myös mobiilisovellus. Oman ryhmän ohjaajat tiedottavat vielä omat yhteystietonsa erikseen. Mikäli teillä on lapseen liittyviä asioita, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, voitte olla yhteydessä ohjaajiin kun saatte yhteystiedot

KORONA-AJAN HARJOITTELUOHJEET
Tutustuthan liitteenä olevaan tiedostoon: SUL.n korona ajan harjoitteluohjeet. Erityisesti muistetaan, että harjoitellaan vain terveenä ja oireettomana. Kädet pestään ennen ja jälkeen harjoituksen. Ohjaajilla on myös käsidesiä mukana. Ohjeessa puhutaan 2m turvavälistä, mutta lapsiryhmän kanssa tätä emme voi täysin toteuttaa. Vältämme kuitenkin fyysistä kontaktia ja harjoitukset suunnitellaan niin ettei sitä tule.

VARUSTEET
Koulun saleihin mukaan sisäliikuntavarusteet, jotka voi vaihtaa ylle pukuhuoneessa. Lisäksi mukaan juomapullo ja pientä evästä, erityisesti jos kotimatka kestää pidempään, ettekä pääse heti harjoituksen jälkeen syömään. Huolehdithan myös, että lapsen juomapullo on sellainen, että hän saa sen itse auki.

KOKOONTUMINEN
Ohjaajat käyttävät läsnäoloseurantaan myClub puhelinsovellusta, johon he merkitsevät osallistujat. Käy ilmoittamassa nimesi ohjaajalle saavuttuasi paikalle. Haluamme oppia lasten nimet mahdollisimman pian, joten autathan meitä ja laitat esim teipillä lapselle nimilapun rintaan. Saavuthan paikalle viimeistään 5min ennen harjoituksen alkua.

HUOLTAJAT JA VANHEMMAT
Vanhempien pääsy harjoitustiloihin on kielletty. Alle kouluikäisen huoltaja voi käydä maski kasvoillaan saattamassa lapsen harjoitukseen mutta tiloissa oleskelu harjoituksen aikana on kielletty. Nuorimmat yleisurheilukoululaiset saattavat kaivata vielä vanhempien tukea, jolloin ohjaajat toimivat tilanteen mukaan. Kuljeta ja kannusta on mitä mainioin pelisääntö vanhemmille!

HARJOITUKSISTA KILPAILUIHIN
Oulun Pyrintö järjestää kilpailuja kaiken ikäisille. Mikäli osallistuminen virallisiin kilpailuihin (suositus n. 8-vuotiaasta eteenpäin) kiinnostaa, lisenssin voi ostaa täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/yleisurheilulisenssien-ostaminen/

TIEDUSTELUT
Yleisurheilukouluihin liittyvät kysymykset, palautteet tai muut asiat osoitteeseen:
jessika.raudaskoski@oulunpyrinto.fi

Toivotan sydämestäni kaikille mitä mainiointa kevättä yleisurheilun parissa!
”Venytän, venytän, parhaani yritän. Heitän, hyppään, juoksen, tykkään!”

Ystävällisin terveisin,
Jessika Raudaskoski
Lasten ja nuorten yleisurheilun harrasteryhmä vastaava
jessika.raudaskoski@oulunpyrinto.fi
p. 050 300 8313

https://www.yleisurheilu.fi/yleisurheilukoulu/pelisaannot/
https://www.yleisurheilu.fi/wp-content/uploads/2020/05/SUL_korona-ajan_harjoitteluohjeet.pdf