2021-01-28 13:12
Kausi 20-21

KEVÄÄN TELINEVOIMISTELURYHMÄT TIEDOTE 01/2021

TERVETULOA TELINEVOIMISTELUN KEVÄTKAUDELLE!

Oulun Pyrinnön telinevoimisteluryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 1.2 alle 18- vuotiaiden voimistelijoiden osalta! Oulun kaupungin koronarajoituksien jatkuessa perheakro ja aikuisten telinevoimistelu päästään aloittamaan mahdollisesti 9.2 jälkeen. Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivuilta www.ouka.fi/korona

Tästä tiedotteesta löydät ryhmien aikataulut, yleistä tietoa ja ohjeet turvallisen harjoittelun toteuttamiseksi niin syksyllä mukana olleille kuin uusillekin voimistelijoille.

MAKSUT
Syyskaudella mukana olleiden syksyn kolme korvaavaa harjoituskertaa on huomioitu kevään laskutuksessa. Telinevoimisteluryhmien kausimaksut laskutetaan 17 harjoituskerran sijasta 14 harjoituskerran mukaan. Taito- ja merkkiryhmien kausimaksut laskutetaan 34 harjoituskerran sijasta 28 harjoituskerran mukaan.

Kevätkaudelle ilmoittautuneet uudet voimistelijat ovat maksaneet kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä.

Seuran jäsenmaksut (25€/vuosi) laskutetaan helmikuussa 2021.

TIEDOTTAMINEN
Tiedottaminen tapahtuu Myclub-jäsenrekisterin kautta sähköpostitse. Saat sähköpostia ja seuran tiedotteet siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittautumisen yhteydessä kertonut. Jos osoitteesi muuttuu, voi sen käydä itse muuttamassa jäsentietoihin. Ilmoittautuneet on lisätty MyClubin jäsenrekisterissä voimisteluryhmiin, sitä kautta heille näkyvät oman ryhmän harjoitukset.

KEVÄÄN HARJOITUSKERRAT JA POISSAOLOT
Poissaoloista ilmoitetaan MyClubin kautta kyseisen harjoituskerran tapahtumaan. Tapahtumaan voi merkitä KYLLÄ/EI onko tulossa paikalle. Kommentointimahdollisuudella saat yhteyden myös ryhmän valmentajaan.

Tässä vielä kootusti ryhmien aloituspäivät ja kauden viimeiset kerrat. Kaikki harjoitukset löytyvät myös Myclubista.
maanantain ryhmät aloitus 1.2 – viimeinen kerta 7.6
tiistain ryhmät aloitus 2.2 – viimeinen kerta 1.6
keskiviikon ryhmät aloitus 3.2 – viimeinen kerta 2.6
torstain ryhmät aloitus 4.2 – viimeinen kerta 10.6
perjantain ryhmät aloitus 5.2 – viimeinen kerta 11.6
lauantain ryhmät aloitus 6.2 – viimeinen kerta 12.6
sunnuntain ryhmät aloitus 7.2 – viimeinen kerta 13.6

Kevätkauden poikkeuspäivät, kun harjoituksista lomaillaan: hiihtolomaviikko 8-14.3, pääsiäinen 2.-5.4, vappu 1.5 ja helatorstai 13.5.

SEURATOIMINTA COVID-19 TILANTEESSA
Seuran vastuulla on arvioida, voiko toimintaa järjestää niin, että viranomaisten antamat linjaukset, ohjeet ja määräykset sekä voimisteluliiton suositukset toteutuvat. Jokainen perhe tai jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin. Kaikkien jäsentemme on tärkeä pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa.

Tässä muistilista vastuullisen seuratoiminnan toteuttamiseen
- Harjoituksiin osallistutaan vain terveenä ja oireettomana.
- Kädet pestään ennen ja jälkeen harjoituksen.
- Saavuthan harjoituspaikalle vasta juuri ennen tunnin alkua ja odottelette tunnin alkua kelin salliessa ulkona tai autossa.
- Pukuhuoneiden käyttöä tulee välttää mahdollisuuksien mukaan ettei jonotus/ruuhka tilanteita pääse syntymään.
- Tunneilla vältetään tarpeetonta fyysistä kosketusta. Mikäli tunneilla käytetään yhteisiä välineitä, desinfioidaan ne tuntien välissä.
- Kasvomaskisuositus on voimassa yli 12-vuotiaiden osalta harjoituksiin saapuessa ja poistuessa, mutta ei harjoituksen aikana.
- Vanhempien pääsy harjoitustiloihin on kielletty. Alle kouluikäisen huoltaja voi käydä maski kasvoillaan saattamassa lapsen harjoitukseen mutta tiloissa oleskelu harjoituksen aikana on kielletty.

VARUSTEET
Varusteeksi tunneille sopii hyvin sisäliikuntavarustus. Tunneilla ollaan avojaloin. Kellot ja korut on hyvä jättää kotiin ja pitkät hiukset tulee olla kiinni turvallisuussyistä. Lisäksi mukaan voi ottaa juomapullon ja pientä evästä, erityisesti jos kotimatka kestää pidempään, ettekä pääse heti harjoituksen jälkeen syömään. Huolehdittehan myös, että pienen voimistelijan juomapullo on sellainen, että hän saa sen itse auki. Kaikki varusteet olisi hyvä nimetä, jotta löydämme oikeat omistajat, mikäli varusteet sattuvat vaihtumaan liikuntapaikoillamme.

VAKUUTUS
Huomioithan että osallistujia ei ole vakuutettu seuran toimesta.

TIEDUSTELUT
Voimisteluryhmiin liittyvät kysymykset, palautteet ja muut asiat osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi

Liikunnallista kevättä voimistelun parissa!

Terveisin,
Vilma Silvamaa
voimisteluvastaava p. 044 781 2801
voimistelu@oulunpyrinto.fi

www.oulunpyrinto.fi
www.facebook.com/oulunpyrinto