2021-01-05 17:42
Oulun Pyrintö ry

Puhtaasti paras -verkkokoulutus

Oulun Pyrintö suosittelee, että kaikki urheilijat, heidän tukihenkilöt sekä seuratoimijat suorittavat ja päivittävät Puhtaasti paras -koulutuksen.

Puhtaasti paras -verkkokoulutus on uudistunut vuoden vaihteessa voimaan tulleen antidopingsäännöstön mukaiseksi. Urheilijoiden ja heidän tukihenkilöiden tulee oppia ja varmistaa tietonsa tutussa osoitteessa https://puhtaastiparas.fi/. Rekisteröidy uutena käyttäjänä, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia.

Osioissa on videoita, harjoituksia ja tietosisältöä. Verkkokoulutusta ei tarvitse suorittaa kerralla, koska suoritukset tallentuvat ohjelmaan. Kun verkkokoulutus on suoritettu hyväksytysti, koulutuksesta saa sähköpostitse diplomin. Koulutuksen videot on toteutettu yhteistyössä suomalaisten urheilijoiden ja valmentajien kanssa.

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla niin urheilijat, urheilijan tukihenkilöt kuin kaikki muutkin urheilutoimijat voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Lajiliitot pystyvät käyttämään verkkokoulutusta itsenäisesti omissa urheilija- ja valmentajakoulutuksissaan. Verkkokoulutuksen avulla pystytään vahvistamaan myös urheiluseurojen osaamista antidopingasioissa.

Vanhemmat voivat suorittaa koulutuksen yhdessä alaikäisten urheilijoiden kanssa.

Kerrothan koulutuksen suorittamisesta myös somessa #puhtaastiparas ja tägäät myös @oulun_pyrinto, niin lisäämme tietoisuutta puhtaasta urheilusta ja urheilijan vastuusta!

Seuran yhteistyö Oulun Energian kanssa on saanut jatkoa myös vuodelle 2021, joten käytäthän myös seuraavia tunnisteita @pohjoistavoimaa #oulunenergia #pohjoistavoimaa

Puhtaasti paras!