2020-12-19 15:02
Oulun Pyrintö ry

Jäsentiedote 05/2020

Tässä jäsentiedotteessa:
• Koronarajoitukset jatkuvat
• Kevään harrasteryhmiin ilmoittautuminen
• Seuran syyskokouksen päätöksiä
• Hanki liikuttava lahja, tue vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusta
• Jäsenmaksut 2021
• Yhteistyökumppaniksi

Koronarajoitukset jatkuvat

Kororarajoitukset jatkuvat Oulussa 18.1.2021 saakka
Linkki kaupungin uutiseen:
https://www.ouka.fi/oulu/ajankohtaista/etusivu/-/asset_publisher/lQ3E/content/koronarajoitukset-oulussa-jatkuvat-18-1-2021-saakka/50266?redirect=https%3A%2F%2Fwww.ouka.fi%2Fetusivu%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_x15E%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D4
Harrastetoiminnan keskeytys jatkuu siis näiden rajoitusten mukaisesti. Kilpa- ja huippu-urheilun osalta odotamme tarkennuksia, joista tiedotamme tammikuun alussa.

Kevään harrasteryhmiin ilmoittautuminen

Kevään harrasteryhmiin ilmoittautuminen on jo käynnissä yleisurheilussa ja voimistelussa. Näillä näkymin kausi alkaa maanantaina 25.1. alkavalla viikolla, mikäli koronatilanne sallii. Nassikkapainin ja painikoulun sekä punttikoulujen ilmoittautumiset avataan myöhemmin.

Seuran syyskokouksen päätöksiä

Seuran syyskokous pidettiin hybridi kokouksena 14.12.
Hallituksen jäseniksi seuraavalle 3-vuotiskaudelle valittiin Mika Purola ja Tuomo Himanka. Hallituksesta eropyynnön jättäneen Mats Granön tilalle valittiin jäljellä olevaksi 1 vuodeksi Mika Liimatainen. Hallituksen puheenjohtaja on Jukka Sihvonen ja muut hallituksen jäsenet ovat Pertti Purola, Tiina Kynsilehto, Sari Laakkonen ja varajäsen Lasse Törmikoski.
Seuran lajeiksi hyväksyttiin vuodelle 2021: paini, painonnosto, telinevoimistelu, teamgym ja yleisurheilu, sekä uutena lajina toiminnallinen urheilu.
Seuran jäsenmaksu vuodelle 2021 on 25€ ja ainaisjäsenmaksu 250€
Seuran kunniajäseniksi valittiin Unto Jokitalo ja Jussi Saarela.

Hanki liikuttava lahja, tue vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusta

Olemme lisänneet verkkokauppaan 50€ tuotteen, jonka kautta voit tukea vähävaraisten lasten liikuntaharrastusta. Saimme Oulun Kaupungilta kohdeavustusta tähän tarkoitukseen ja olemme pystyneet sen turvin tukemaan useita lapsia ja nuoria vuonna 2020. Lähitapiola Nuori pohjoinen tuki 1000€ ohjataan myös täysimääräisenä tähän tarkoitukseen. Tarvetta tukeen tulee olemaan myös ensi vuonna, annathan siis hyvänmielen liikuttavan lahjan. Verkkokauppa löytyy myClubista: https://oulunpyrinto.myclub.fi/flow/shop/products

Jäsenmaksut 2021

Jäsenmaksut 2021 laskutetaan helmikuun alussa kaikilta Oulun Pyrinnön myClub jäsenrekisterissä olevilta. Mikäli haluat maksaa ainaisjäsenmaksun 250€, voit laittaa meille sähköpostia.
Mukana voi olla myös kannatusjäsenenä ja kannustamme harrastajan lisäksi myös perheitä ja sukulaisia liittymään jäseneksi. Uudeksi jäseneksi voi liittyä tämän linkin kautta: https://oulunpyrinto.myclub.fi/flow/events/1919266
Mikäli jostain et halua olla enää seuran jäsen vuonna 2021, tee myClub jäsentilin poistopyyntö tai irtisano jäsenyytesi lähettämällä meille sähköpostia. Tässä ohjeet jäsentilin poistopyyntöön: https://help.myclub.fi/member/account/remove

Yhteistyökumppaniksi

Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet myös seuran talouteen ja yhteistyökumppaneiden ja sponsoreiden tuki on ensi arvoisen tärkeää myös tulevana vuonna. Mikäli sinulla on tiedossa yritys, joka voisi lähteä tukemaan toimintaamme, vinkkaathan siitä meille tai pyydät lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista.

Lämmin kiitos Oulun Pyrinnön jäsenille ja jäsenten perheille menneestä vuodesta. Jouluiloa ja Liikuttavaa vuotta 2021!

”Kuta pienempi on itse,
sitä isompi joulu tulee.

– Tove Jansson

Aina ystävällisin terveisin,

Hanna Uusitalo
Toiminnanjohtaja
Oulun Pyrintö
p. 040 7285494
hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi

Lomailen 20.12.-29.12. enkä lue sähköposteja tänä aikana. Jos kiireellistä asiaa, puhelimitse tavoittaa.