2020-10-31 11:49
Oulun Pyrintö ry

Ilmoittautuminen SM-viestit 2021 vapaaehtoistehtäviin

Yleisurheilun SM-viestit 2021 ovat koko seuran yhteinen ponnistus. Strategiakauden 2021-2024 tavoitteena meillä on nostaa Oulun Pyrinnön asemaa yleisseurana, jossa eri lajien yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen vievät meitä kansalliselle ja kansainväliselle tasolle niin urheilullisesti kuin kilpailuiden ja tapahtumien järjestäjänä. Kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen tuo yhdessä tekemisen kautta valtavasti lisää yhteisöllisyyttä ja merkittävät taloudelliset resurssit toiminnan kehittämiseen niin harraste- kuin kilpa- ja huippu-urheiluun. Kaikissa lajeissa. Tämä on siis meidän kaikkien yhteinen asia.

Ilmoittautuminen Yleisurheilun SM-viestit 2021 vapaaehtoistehtäviin

Oulun Pyrinnöllä on kunnia järjestää ensi syksynä yksi Suomen suurimmista vuotuisista yleisurheilutapahtumista: SM-viestit. Kisoihin odotetaan yli 500 joukkuetta junioreista maamme huippu-urheilijoihin saakka. Kisat järjestetään viikonloppuna 11.-12.9.2021 ja YLE on paikalla televisioimassa koko viikonlopun ajan.

Jotta saamme kisat onnistuneesti järjestettyä, tarvitsemme apuasi – tule mukaan talkoisiin! Tarvitsemme yhteensä liki 400 tekijää lipunmyynnistä kisakansliaan ja vaihtojen valvontaan. Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä ilmoittautumislomake: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=BTerTRAiQk-ShXK0sty_eXCdwHgL_J5AtZKetfsvVkZUNUpaSkJQWkdaVTUwTElUUU4zTE80MkpOTy4u
Ilmoittautumiset maaliskuun aikana, ryhmät vahvistetaan huhtikuussa ja olemme sinuun yhteydessä.

Tehdään yhdessä huiput kisat!

Järjestelyorganisaation puolesta,
Miia Marjanen
kilpailun johtaja