2020-10-07 17:28
Oulun Pyrintö ry

Tukea tasapainoiseen ravitsemukseen: Nutri-Flow –ravintotulkki®

Tukea tasapainoiseen ravitsemukseen: Nutri-Flow –ravintotulkki®

Oulun Pyrintö yhdessä Nutri-Flow® Oy:n kanssa auttaa löytämään yksilöllisen ja tasapainoisen tavan syödä. Tasapainoinen ravitsemus lisää vireyttä ja henkistä hyvinvointia, parantaa unen laatua, virkistää aivotoimintaa, tukee koko älykkyyskapasiteetin käyttöä, parantaa fyysistä hyvinvointia ja suorituskykyä. Tasapainoinen ravitsemus ehkäisee sairauksia ja auttaa hoitamaan ja parantamaan jo puhjenneita sairauksia.

Nutri-Flow –ravintotulkki® on ainoa sovellus, joka käyttää ravintoainetiheyttä laskennassaan ja on rakentanut tieteellisen tavan arvioida ravitsemuksen laatua. Tämä kehitetty teknologia auttaa parantamaan ravitsemusta omat tarpeet, mieltymykset ja rajoitukset huomioiden. Lisäksi se auttaa löytämään mielen ja kehon tasapainon ravitsemusta kehittämällä.
Salliva syöminen on hyvä trendi, ja viralliset suositukset korostavat yksilöllisyyttä. Sitä tarvitaan, koska ihmisillä on erilaisia urheilulajeja, sairauksia, lääkityksiä, allergioita ja mieltymyksiä.
Oulun Pyrintö tarjoaa jäsenilleen ravitsemusta tasapainottavan Nutri-Flow – ravintotulkin® veloituksetta käyttöön vuodeksi (netti hinta 96€/vuosi). Nutri-Flow on tarkoitettu yli 14 -vuotiaille.

  • Tunnukset ovat henkilökohtaisia eikä seura, valmentaja tai muut perheenjäsenet voi tarkastella toisen ateriapäiväkirjoja ilman hänen luovuttamiaan tunnuksia
  • Tunnukset ovat voimassa 30.9.2021 saakka
  • Palvelusta löytyy laskennan lisäksi ravintotietokanta, ravintotekijät, reseptejä ja mahdollisuus myös omille resepteille.

Mikäli haluat ottaa palvelun käyttöösi, ole yhteydessä sähköpostilla eila.maunu@nutri-flow.fi

Olkaa rohkeasti yhteydessä ja kiitokset jokaiselle, joka on jo tarttunut ravitsemuksen tutkimiseen Nutri-Flow – ravintotulkin avulla.
Lisätietoja: Eila Maunu p. 040 080 5572
www.nutri-flow.fi